Inicio/Actualidad/CARTA DEL PRESIDENTE

CARTA DEL PRESIDENTE
Comunicado Importante
24.03.2020

El Brull, 24 de Març de 2020


Benvolguts Accionistes-Jugadors,

 

Aquests dies estem vivint moments excepcionals. Des de la declaració de la COVID-19 com a pandèmia per part de l’OMS i com a mesura legal per la prevenció davant l’expansió de la malaltia estem obligats, per primera vegada a la història del Golf Montanyà, a portar a terme un tancament total al públic de les nostres instal·lacions  i a restar confinats a casa. Aquesta nova situació ens demana d’actuar amb responsabilitat, prudència, solidaritat i a col·laborar per garantir la seguretat de tots vosaltres i dels nostres treballadors. Així doncs, les nostres primeres paraules són d’ànim, de coratge i d’esperança. I especialment desitgem de tot cor que tots estigueu bé.

 

Des de la Societat, volem mostrar tot el nostre suport a les persones afectades per aquesta malaltia i les seves famílies, també el nostre més sincer agraïment, suport i escalf a tot el personal sanitari que està treballant per controlar aquesta pandèmia.

 

En aquest nou escenari, de crisis global, tots i cada un de nosaltres des del nostre àmbit d’acció hem de fer esforços per minimitzar-ne les conseqüències. A aquests efectes, el nostre objectiu com a Golf Montanyà, és el de seguir mantenint les instal·lacions en aquestes circumstàncies tan complicades. A diferència d’altres instal·lacions esportives, un camp de Golf és un ens viu que requereix tota la nostra dedicació en aquests moments de sortida de l’hivern i entrada de la primavera.

 

És per aquest motiu que, prenent totes les mesures de seguretat pels empleats que ens indiquen les autoritats sanitàries i atenent al tipus de tasques que afavoreixen les mateixes (mantenir distàncies, treball a l’entorn a l’aire lliure,...), continuarem dedicant els nostres recursos materials, econòmics i humans per assolir aquest objectiu, mantenir el camp i les instal·lacions en perfectes condicions. Així doncs, durant el període d’estat d’alarma s’aprofitarà per portar a terme feines i tasques que tenen un impacte directe en el camp i que són difícils i complicades de portar a terme en períodes d’ocupació de les instal·lacions. (punxar greens, auditoria i millores en el sistema de reg, millores de tees i búnkers, arranjaments del tancat perimetral de la finca, neteges vàries, etc...)

 

Creiem que aquesta és la millor manera de garantir la posada en marxa immediata del club en termes de qualitat i servei, quan es torni a la normalitat, En aquesta línia, mantindrem la continuïtat de les relacions laborals amb tots els nostres treballadors, als quals, els demanem la màxima implicació i dedicació. Cal que tots sapiguem valorar l’esforç  de dedicació, disponibilitat i contenció salarial, que tots ells venen realitzant des de fa ja anys.

 

Per tot això, necessitem la solidaritat i el compromís de tots aquells qui vulguin continuar gaudint d’aquestes instal·lacions úniques, de tots els que creguin en el futur del Golf Montanyà. Si ens mantenim units, no només superarem aquesta situació excepcional, sinó que tindrem una gran oportunitat per encarar un nou inici, reforçats i amb les condicions que ens permetran seguir gaudint de tants bons moments al nostre camp.

 

En aquest entorn tant complicat, us comuniquem que, si no ens dieu el contrari, durant l’estat d’alarma us seguirem girant les quotes mensuals de jugador. Aquests ingressos són essencials pels objectius anteriorment explicats i per la nostra economia. Tingueu per segur que des del Consell d’Administració de la societat, valorarem molt el vostre compromís i el que significa, i des d’ara mateix, estem  estudiant fórmules per gratificar-vos-el quan tot torni a la normalitat, que esperem sigui ben aviat.

 

En tot cas, entendrem la decisió de qui, per les seves circumstàncies personals, hagi d’actuar d’una altra manera. Preguem ens ho comuniqui i exposi els motius per escrit a direccio@golfmontanya.com ja que ens caldrà fer les previsions oportunes.

 

No tingueu cap dubte que tant des del Consell d’Administració com des de la Direcció de la Societat fem i farem tot el que calgui per tirar endavant el club.

 

Les circumstàncies com bé sabeu són molt canviants. Si en algun moment, més endavant, decidim algun replantejament en termes de gestió de la societat, o hi hagi canvis substancials en aquesta situació tant excepcional, us anirem informant, a través de comunicats, la pàgina web, SMS i les xarxes socials del Golf Montanyà.

 

Amb el desig de reveure’ns ben aviat i en nom del Consell d’Administració d’Alzinars del Montseny SA., us dono ja d’entrada les gràcies per la vostra comprensió i compromís i us demano de tot cor que us cuideu molt.


Ramon Sala i Prat

President del Consell d'Administració

Descargar PDF adjunto


GOLF MONTANYÀ A TU CORREO ELECTRÓNICO

SÍGANOS